Innbakt soppsuppe inneholder
208 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Innbakt soppsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt soppsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2799 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt soppsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.65 | 491.27 | Kcal |
Protein | 5.62 | 13.30 | gram |
Karbohydrat | 7.41 | 17.53 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 2.25 | gram |
Fett | 17.07 | 40.39 | gram |
Mettet fett | 9.77 | 23.11 | gram |
Salt | 1.73 | 4.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.58 | Kr 25.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 946 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sopp, hvitløk og salvie sauteres i en gryte. Tilsett salt og pepper. Hell fløte ovenpå samt buljong. Kok opp og hell sitronsaft i.
Rull butterdeigen ut og skjær en cirkel litt større enn en suppeskål.
Legg reker i en ildfast suppeskål. Hell suppen over. Pensle skålens sider med egg og legg butterdeigslokket over. Bak suppen i ovnen i 13 min. på 180°C.
Servér suppen og skjær deig fra, som kan brukes som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27131)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-11
Oppdatert dato:2010-06-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift