(ca 5 dl) Oppskriften inneholder
91 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italiensk skalldyrsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italiensk skalldyrsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.66 | 233.81 | Kcal |
Protein | 10.34 | 26.67 | gram |
Karbohydrat | 1.10 | 2.84 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.03 | gram |
Fett | 2.94 | 7.58 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.11 | gram |
Alkohol | 2.52 % | | | |
Salt | 0.39 | 1.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.06 | Kr 23.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 032 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm 4 ss av vinen i en stor gryte. Tilsett reker, blåskjell, pepper og noen dråper tabascosaus. Kok opp under omrøring.
Når blåskjellene har åpnet seg, tas de opp og legges til side. Kast skjell som ikke har åpnet seg. Ta opp rekene, legg dem til side og avkjøl dem lett. Fjern skallet. Sil kraften og sett den til side.
I en annen gryte varmes olje og hvitløk til det er gyllent. Ta hvitløken opp og kast den. Tilsett urtene og resten av vinen og brandyen. La surre i ca 3 minutter. Tilsett blekkspruten og la surre i ca 4 minutter. Rør rundt, ta blekkspruten opp og legg den til side. Tilsett tomatsausen og kok opp. Tilsett kraften og den hakkede fisken. Senk varmen og la det småkoke i 10 minutter, til fisken er nesten gjennomkokt. Ha i skalldyr og kok i et par minutter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2568 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7432)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.