Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kalkun og sukkererter i wok oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kalkun og sukkererter i wok



Kalkun og sukkererter i wok inneholder 162 Kalorier, 17 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Kalkun og sukkererter i wok har beregnet å ha følgende allergener Peanøtter, Sesam, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalkun og sukkererter i wok er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2sssesamolje
6sssitronsaft
1feddhvitløkfedd, presset
1cmingefær, fersk skrelt og revet
1tshonning, klar
450grkalkunfilet, skåret i strimler
125grsukkererter, renset
2ssjordnøttolje
50grcashewnøtter
6stkvårløk, skåret i strimler
1boks(er)vannkastanjer (225 g), skåret i tynne skiver
1dashsalt
4porsjon(er)safranris til servering




Næringsdeklarasjon for Kalkun og sukkererter i wok!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162.33543.60Kcal
Protein11.3938.14gram
Karbohydrat16.7456.06gram
Kostfiber1.193.99gram
Fett5.2717.65gram
Mettet fett0.963.21gram
Salt0.140.46gram
Pris på oppskriftenKr 9.51Kr 31.85Kroner
Hele oppskriften veier1 340 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sesamolje, sitronsaft, hvitløk, ingefær og honning i en lav form (ikke av metall). Tilsett kalkun og bland godt. La kalkunen marinere tildekket 3-4 timer og rør om iblant.

Forvell sukkerertene 1 minutt i kokende, saltet vann. La dem renne av og skyll dem under rennende kaldt vann.

Hell marinaden av kalkunen og spar den. Varm jordnøttoljeen i en wok eller stor stekepanne. Ha i cashewnøttene og fres dem gyllenbrune i 1-2 minutter. Ta opp nøttene med hullsleiv og sett dem til side.

Ha kalkunstrimlene i woken og fres dem under omrøring i 3-4 minutter til de er gyllenbrune på alle sider. Tilsett vårløk, sukkererter og vannkastanjer og hell i marinaden. La det koke noen minutter til kalkunen er gjennomkokt og sausen er boblende varm.

Ha nøttene tilbake i woken og rør dem inn. Legg retten på et varmt serveringsfat og server straks med safranris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11982)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 3446 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkuncurry med grønnsaker.Kalkuncurry med grønnsaker.
Denne retten har 123,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.