Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Når man har masse kalkunrester etter nyttår eller jul, så er en kalkuncurry tingen. Her og med restene av grønnsaker ved siden av. Oppskriften inneholder
125 Kalorier,
9 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Kalkuncurry med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2245 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkuncurry med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.72 | 573.86 | Kcal |
Protein | 11.92 | 54.85 | gram |
Karbohydrat | 8.69 | 39.98 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 6.99 | gram |
Fett | 4.36 | 20.06 | gram |
Mettet fett | 1.12 | 5.15 | gram |
Salt | 0.41 | 1.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.54 | Kr 25.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 380 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok ris på vanlig måte.
Varm olje i woken og stek raskt kjøttet sammen med løk, chili og krydder. Smak til med chili og karri, Når det er ferdig legges det på ett fat og settes vekk.
Varm opp olje igjen og tilsett sjampinjong. Steks raskt til den er pent brun og settes vekk.
Ha så i gulrot, bacon, løk og paprika. Stek dette raskt til det er gyldent. Mot slutten har man i brokkoli, rosenkål og soppen.
La det bli varmt.
Smak evt til med mer krydder.
Serveres ved siden av kjøtt og ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31825)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Innlagt dato:2014-12-27
Oppdatert dato:2014-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift