Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta



Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta inneholder 70 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4572 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkalvekoteletter
Frisk timian
Olivenolje
1dashsalt
1dashpepper
6stktomater, delt i 2
2stkpaprikaer i store terninger (rød & gul)
Ca 2,5stkløk i båter
3ssolivenolje
0,5tsgrovt salt
2feddhvitløk, knust
1sstimian frisk eller 1 ts. Tørket
200grpolenta ( maisgryn )
0,75litervann
1tssalt
0,75dlparmesanost, finreven
Olivenolje




Næringsdeklarasjon for Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.07503.58Kcal
Protein5.7641.40gram
Karbohydrat6.1744.34gram
Kostfiber1.329.49gram
Fett2.1915.74gram
Mettet fett0.664.74gram
Salt0.463.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.67Kr 33.56Kroner
Hele oppskriften veier2 875 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo35,22 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Grillstekt polenta:
Ha maisgrynene i kokende vann under kraftig omrøring. La det koke i 10 min. ved veldig svak varme under omrøring. Krydre med salt, rør parmesanosten i og ha det i en smurt springform. (Kan evt. lages dagen før).
Skjær polentaen i 8 „lagkakestykker“, når den er helt kald. Pensel med olivenolje og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprø.

Ovnbakte sommergrønnsaker:
Legg grønnsakene i et smurt ildfast fat, drypp med olivenolje og krydre med salt, hvitløk og timian. Bak grønnsakene i ovnen ved 150°C i ca. 11/2 time.

Kalvekoteletter:
Drypp kotelettene med tørkepapir og pensel med olivenolje. Brun hurtig kotelettene på en varm grill. Still inn risten slik at avstanden til glørne er 5 cm. Krydre kotelettene med litt frisk timian, salt og pepper og grill dem ca. 3 min. på hver side. La dem hvile mens polentaen grilles.

Tilbehør:
Kryddersmør og salat

Server de grillede stykker polenta til kotelettene sammen med de ovnsbakte grønnsaker. Legg litt kryddersmør på hver kotelett og pynt med grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27525)
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.