Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta inneholder
70 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4572 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvekoteletter på grill med ovnbakte sommergrønnsaker og grillstekt Polenta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.07 | 503.58 | Kcal |
Protein | 5.76 | 41.40 | gram |
Karbohydrat | 6.17 | 44.34 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 9.49 | gram |
Fett | 2.19 | 15.74 | gram |
Mettet fett | 0.66 | 4.74 | gram |
Salt | 0.46 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.67 | Kr 33.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 875 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Grillstekt polenta:
Ha maisgrynene i kokende vann under kraftig omrøring. La det koke i 10 min. ved veldig svak varme under omrøring. Krydre med salt, rør parmesanosten i og ha det i en smurt springform. (Kan evt. lages dagen før).
Skjær polentaen i 8 „lagkakestykker“, når den er helt kald. Pensel med olivenolje og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprø.
Ovnbakte sommergrønnsaker:
Legg grønnsakene i et smurt ildfast fat, drypp med olivenolje og krydre med salt, hvitløk og timian. Bak grønnsakene i ovnen ved 150°C i ca. 11/2 time.
Kalvekoteletter:
Drypp kotelettene med tørkepapir og pensel med olivenolje. Brun hurtig kotelettene på en varm grill. Still inn risten slik at avstanden til glørne er 5 cm. Krydre kotelettene med litt frisk timian, salt og pepper og grill dem ca. 3 min. på hver side. La dem hvile mens polentaen grilles.
Tilbehør:
Kryddersmør og salat
Server de grillede stykker polenta til kotelettene sammen med de ovnsbakte grønnsaker. Legg litt kryddersmør på hver kotelett og pynt med grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27525)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.