Fotograf:
Tom Haga
Denne oppskriften har spennende ingredienser fra det asiatiske kjøkken og passer utmerket som forrett. En kjapp og god rett. Oppskriften inneholder
173 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Peanøtter, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamskjell med sitron og ingefær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamskjell med sitron og ingefær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.11 | 92.18 | Kcal |
Protein | 5.00 | 2.66 | gram |
Karbohydrat | 2.63 | 1.40 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 0.48 | gram |
Fett | 14.35 | 7.64 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 1.27 | gram |
Alkohol | 1.66 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.22 | Kr 7.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 213 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær de hvite lukkemusklene i tykke skiver.
Varm 2 ss av oljen i en stekepanne. Ha i kamskjellmusklene og stek dem raskt på middels varme. Legg dem på et fat.
Varm resten av oljen, ha i vårløk, surr den i et par sekunder, tilsett sitronsaft og risvinen eller sherryen og kok opp.
Rør inn den syltede ingefæren sammen med laken. Smak til med salt og pepper.
Anrett på tallerkener sammen med kamskjellene, pynt med sitronskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4846 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23299)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2013-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift