Fotograf:Per Eide Denne oppskriften på råmarinerte kamskjell er en spennende måte å tilberede kamskjell på. Kamskjell med urtesalat passer godt som forrett eller tapas.
Rens og skyll et utvalg av salat og friske urter og legg alt på kjøkkenpapir som trekker vann.
Skjær kamskjellmusklene i tynne skiver og fordel dem på tallerkener.
Drypp litt marinade over kamskjellene og bruk resten over salaten.
Anrett salat på hver tallerken. Kvern litt sort pepper over kamskjellene rett før servering.
Marinade
Finhakket chili og ha den i en skål sammen med finhakket sjalottløk, hvitløk og revet limeskall.
Press lime og ha limejuice, olivenolje og valnøttolje sammen med løk- og chiliblandingen.
Smakes til med salt, pepper og frisk koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 29245)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2019-11-26