Kamskjellcarpaccio med olivenpotet inneholder
170 Kalorier,
12 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamskjellcarpaccio med olivenpotet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.73 | 144.36 | Kcal |
Protein | 3.43 | 2.92 | gram |
Karbohydrat | 11.72 | 9.97 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 1.05 | gram |
Fett | 11.85 | 10.08 | gram |
Mettet fett | 1.67 | 1.42 | gram |
Salt | 0.02 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.59 | Kr 3.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 340 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens kamskjellene og ta ut muskelen. Vask den buede delen av skjellet godt, og pensle innsiden med olje.
Skjær muskelen i tynne skiver og legg dem pent utover i skjellet.
Skrell potetene og kok dem. Slå av vannet og la dem dampe seg tørre. Mos dem med en stor gaffel, sammen med olivenolje, salt og pepper. Finhakk gressløk og rør det inn rett før servering. Legg en skje olivenpotet i kamskjellene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2876 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7855)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift