Kamskjellgratinert makrell



Kamskjellgratinert makrell oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Kamskjellgratinert makrell inneholder 201 Kalorier, 21 g Karbo, 13 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Kamskjellgratinert makrell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kamskjellgratinert makrell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4362 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grmakrellfilét
salt og pepper

Panering:

200grkamskjell
50grfrisk dill
400grloff uten skorpe
4ssgriljermel
50grMargarin
1feddhvitløk
1stksjalottløk
1tssterk sennep, dijon
1tsvanlig sennep
5stkegg
Tradisjonelt brukes en rømmesaus til stekt makrell.

Rømmesaus:

1dlrømme
litt gressløk
4porsjon(er)ris




Næringsdeklarasjon for Kamskjellgratinert makrell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201.33995.22Kcal
Protein12.6262.38gram
Karbohydrat20.93103.46gram
Kostfiber1.035.09gram
Fett7.2335.74gram
Mettet fett2.3711.72gram
Salt0.381.87gram
Pris på oppskriftenKr 8.48Kr 41.92Kroner
Hele oppskriften veier1 977 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo41,58 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader. Ha alle ingrediensene til paneringen i en foodprosessor og kjør den til blandingen er jevn.
Dryss litt salt og pepper på filétene. Fordel paneringen jevnt over filétene på kjøttsiden. Legge dem i en smurt ildfast form.

Stekes i stekeovn, 10 minutter ved 200 grader. Server med ris og kokte grønnsaker.
Ha rømmen i pannen når fisken er brunet.
Skru ned varmen og la fisken surre til den er ferdigstekt. Strø over finhakket gressløk.
Rømme kan også smaksettes med revet pepperrot, 1 ss pr. dl rømme og serveres ved siden av fisken. Denne passer godt til kokt makrell.

Tips
Når du koker ris:
Surr litt løk og ev. hvitløk i olje til den blir blank. Tilsett vann med fiskebuljongterning, litt finhakket gressløk, hvit pepper og risen. Kok risen til den er ferdig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 996)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Makrell i form.Makrell i form.
Denne retten har 78,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Makrell med urtefyll.Makrell med urtefyll.
Denne retten har 120,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fransk Makrell form .Fransk Makrell form .
Denne retten har 133,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjellgratinert makrell.Kamskjellgratinert makrell.
Denne retten har 201,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.