Fotograf:
Matprat.no
Karbonader til koldtbord inneholder
94 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Karbonader til koldtbord har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karbonader til koldtbord er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karbonader til koldtbord!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.55 | 143.50 | Kcal |
Protein | 8.27 | 12.69 | gram |
Karbohydrat | 4.00 | 6.14 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 1.18 | gram |
Fett | 4.77 | 7.32 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 1.78 | gram |
Salt | 1.12 | 1.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.08 | Kr 9.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 074 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 17,1 % | | |
Fremgangsmåte:
1. Ha alle ingrediensene i en bolle og rør deigen lett sammen.
2. Del deigen i 6-8 boller, og klapp dem flate til karbonader.
3. Stek dem på begge sider i 2-3 minutter på forholdsvis sterk varme i litt margarin til de er gjennomstekt.
Stekt løk
1. Skrell og skjær løken i tynne skiver.
2. Stek det i en stekepanne i margarin. Hell over balsamico. La det surre til balsamicoen har trukket inn.
Karbonader med stekt løk er gjenganger på alle koldtbord. Har du oppvarmingsmuligheter anbefaler vi deg å varme karbonadene og løken rett før servering. Slik varmer du karbonadene: Legg karbonadene på en stekeplate eller i en ildfast form med løken over. Sett dem i ovn på ca. 175 °C i ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21926)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-07
Oppdatert dato:2006-05-07
Lesere:
24606 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift