Karriblåskjell og spaghetti inneholder
123 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Karriblåskjell og spaghetti har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karriblåskjell og spaghetti er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karriblåskjell og spaghetti!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.02 | 521.63 | Kcal |
Protein | 7.89 | 33.46 | gram |
Karbohydrat | 13.80 | 58.51 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 6.28 | gram |
Fett | 3.70 | 15.69 | gram |
Mettet fett | 0.52 | 2.20 | gram |
Salt | 0.56 | 2.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 19.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 696 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens purren og skjær den i tynne ringer. Skrell og hakk løken, knus hvitløken. Surr purre, løk og hvitløk i oljen i en gryte 2-3 minutter.
Tilsett karri, salt og pepper, ev. hvetemel hvis du vil ha sausen jevnet. Spe med blåskjellkraft og vann, kok opp og la sausen småkoke et par minutter. Smak eventuelt til med mer karri og kok sausen litt inn.
Kok spaghetti etter anvisningen på pakken.
Varm blåskjellene i sausen. Ha spaghettien i et varmt serveringsfat, hell sausen over og pynt med oliven. Klipp persille over og server retten med revet ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1831 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7738)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift