Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus



Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus inneholder 241 Kalorier, 26 g Karbo, 2 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Kastanie mousse:

100grkastanjepurée fra boks
50grnougat
2,5dlcremefraiche
15grmelis
0,25stang(stenger)vaniljestang ell. 1 knsp vaniljesukker

Nøttebunn:

30grsmør
30grfinsnittede hasselnøtter
30grsukker
30grhonning
20grmel

Appelsin saus:

1stkappelsin
100grsukker
2dlvann
1,5clTriple Sec eller Cointreau (appelsinlikør)




Næringsdeklarasjon for Kastanjemousse med nøttebunn og appelsinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier241.14634.64Kcal
Protein1.784.68gram
Karbohydrat26.0668.59gram
Kostfiber0.671.76gram
Fett13.9636.74gram
Mettet fett6.9618.32gram
Alkohol0.40 %
Salt0.050.14gram
Pris på oppskriftenKr 5.93Kr 15.61Kroner
Hele oppskriften veier1 053 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kastanjemousse:
Alle ingredienser lunkes under konstant omrøring til de er smeltet sammen (må ikke koke). Massen helles opp i en skål og settes kaldt, gjerne natten over.

En skje lunkes i kokende vann og man kuler moussen opp med en spiseskje til "egg" og anretter disse på tallerkenen med nøttebunnene over.

Nøttebunn:
Alt røres sammen og formes som en pølse med en diameter på ca. 4 cm. Settes kaldt til pølsen er skærefast. Pølsen skjæres i 1 cm tykke skiver og trykkes litt flatere. Bakes i ovn ved 200 grader i ca. 7 min. til de har tatt farve. Avkjøles til de er sprø.

Appelsinsaus:
Appelsinen vaskes, skallene skjæres tynt og kjøttes skjæres grovt. Kokes i vann med sukker og pureres eller blendes. Settes kaldt. Ved servering legges sausen på bunnen av tallerkenen. For fargens skyld, kan man pynte av med sesongens bær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22459)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-02
Oppdatert dato:2006-07-02
Lesere: 1945 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamellpai med nøtter.Karamellpai med nøtter.
Denne retten har 457,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.