Kinakålruller med kjøttdeig inneholder
75 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kinakålruller med kjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinakålruller med kjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinakålruller med kjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.94 | 158.50 | Kcal |
Protein | 5.39 | 11.40 | gram |
Karbohydrat | 3.37 | 7.13 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 2.22 | gram |
Fett | 4.20 | 8.88 | gram |
Mettet fett | 1.54 | 3.26 | gram |
Salt | 0.28 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.27 | Kr 9.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 846 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Legg 8 mellomstore kålblad i et dørslag eller en sikt, hell kokende vann over og legg et lokk på. La det stå en stund. Stek løken og kjøttdeigen løs og gylne i en stekepanne med oljen.
Skjær opp 100 g av resten av kålen, tilsett det til stekepannen, samt chili og salt. Kok det opp, ha et lokk på og la det surre. Rør melvellingen i etter 5 min. Imens har kålbladene blitt myke. Fyll dem med kjøttblandingen, fest rullene med tannpirker, legg dem i en gryte.
Har du noe fylling igjen, legg den mellom rullene. Spe med noen skjeer vann. Ha lokk på, kok det forsiktig opp til lokket blir varmt, skru ned varmen. Tips: bruk den innerste, myke delen av kålen til en salat.
Serveringstips:
Server når rullene er gjennomvarme (etter ca. 10 min.).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 2186)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Lesere:
2947 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift