| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 118.14 | 796.56 | Kcal |
| Protein | 7.46 | 50.30 | gram |
| Karbohydrat | 6.24 | 42.07 | gram |
| Kostfiber | 1.43 | 9.64 | gram |
| Fett | 6.72 | 45.31 | gram |
| Mettet fett | 1.89 | 12.74 | gram |
| Salt | 0.78 | 5.27 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.73 | Kr 52.12 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 697 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 21,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Dampet nykål med ingefær og koriander.
Stekte terninger av laks med brun saus og kål.
Blomkål med reke/skinkesaus.
Vegetarruletter med kinakål.
Blomkål med egg og bacon.
Sauerkraut 2.
Blomkål med ostesaus og bacon eller reker.
Kålruletter 3.
Spekeskinke og salat med nykål og linser.
Kålruletter.
Blomkål med grønn ostesaus og bacon.
Hollandsk grønnkålstappe med røkt pølse.
Dampet spisskål med persille og vårløk.
Medisterkaker med stuet blomkål og rosenkål.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.