Hval med et touch av Kina Oppskriften inneholder
98 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinesisk pepperbiff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 9 lesere
Lesere:
18448 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinesisk pepperbiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.70 | 480.07 | Kcal |
Protein | 9.59 | 47.12 | gram |
Karbohydrat | 12.06 | 59.26 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 3.39 | gram |
Fett | 0.87 | 4.27 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 0.93 | gram |
Alkohol | 0.27 % | | | |
Salt | 0.93 | 4.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.06 | Kr 39.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 966 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1) Ha kjøttet i en bolle, strø godt med pepper over og vend det inn. Hell over solsikkeolje til kjøttet er godt dekket. Sett det i kjøleskapet. Vend kjøttet 3–4 ganger mens det marineres. Ta ut kjøttet 1 times tid før steking, slik at det blir temperert.
2) Stek grønnsakene kjapt i litt olje mens du rører hele tiden. Begynn med den grønnsaktypen som trenger lengst steketid, dvs. gulrot. Fortsett med paprika, løk og vannkastanjer. Ta opp grønnsakene.
3) Stek kjøttet i varm wok (biter på ca. 100 g om gangen) i 30–40 sek.
4) Kok ut woken med rødvin eller eddik og litt vann. Rør sammen de andre ingrediensene til sausen og gi dem et oppkok i woken. Tilsett kjøttet og grønnsakene og gi det hele et oppkok.
Smak til med pepper og soyasaus.
Servér med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hvalbiff
(Intern: 19790)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2016-12-13
Oppdatert dato:2016-12-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift