Kinesisk pepperbiff



Hval med et touch av Kina

Oppskriften inneholder 98 Kalorier, 12 g Karbo, 10 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kinesisk pepperbiff er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 9 lesere
Lesere: 18448 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grhvalkjøtt i strimler

Marinade

1dlSolsikkeoljeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sspepper sort, nykvernet

Saus

0,5dlrødvin evt. 1-2 ss. rødvinseddik
0,5literbuljong/kraft.
5sssoyasaus
2ssmaisenamel

Tilbehør

1stkløk evt. 5–6 sjalottløk i strimler
0,5stkrød paprika i strimler
1stkgulrot i strimler
100grvannkastanjer i strimler
4porsjon(er)ris




Næringsdeklarasjon for Kinesisk pepperbiff!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.70480.07Kcal
Protein9.5947.12gram
Karbohydrat12.0659.26gram
Kostfiber0.693.39gram
Fett0.874.27gram
Mettet fett0.190.93gram
Alkohol0.27 %
Salt0.934.59gram
Pris på oppskriftenKr 8.06Kr 39.60Kroner
Hele oppskriften veier1 966 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo49,37 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1) Ha kjøttet i en bolle, strø godt med pepper over og vend det inn. Hell over solsikkeolje til kjøttet er godt dekket. Sett det i kjøleskapet. Vend kjøttet 3–4 ganger mens det marineres. Ta ut kjøttet 1 times tid før steking, slik at det blir temperert.

2) Stek grønnsakene kjapt i litt olje mens du rører hele tiden. Begynn med den grønnsaktypen som trenger lengst steketid, dvs. gulrot. Fortsett med paprika, løk og vannkastanjer. Ta opp grønnsakene.

3) Stek kjøttet i varm wok (biter på ca. 100 g om gangen) i 30–40 sek.

4) Kok ut woken med rødvin eller eddik og litt vann. Rør sammen de andre ingrediensene til sausen og gi dem et oppkok i woken. Tilsett kjøttet og grønnsakene og gi det hele et oppkok. Smak til med pepper og soyasaus.

Servér med ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hvalbiff
(Intern: 19790)
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2016-12-13
Oppdatert dato:2016-12-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hval i wok.Hval i wok.
Denne retten har 118,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wok-hval 3.Wok-hval 3.
Denne retten har 58,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hval wok 3.Hval wok 3.
Denne retten har 125,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.