Klenning fra Lierne inneholder
352 Kalorier,
46 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Klenning fra Lierne har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klenning fra Lierne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 25 lesere
Lesere:
29854 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klenning fra Lierne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 352.02 | 12 627.52 | Kcal |
Protein | 4.41 | 158.19 | gram |
Karbohydrat | 45.55 | 1 633.95 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 49.86 | gram |
Fett | 16.60 | 595.47 | gram |
Mettet fett | 8.10 | 290.56 | gram |
Salt | 0.46 | 16.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.35 | Kr 84.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 587 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt margarinen og tilsett kulturmelk. Rør inn sukkeret. Sikt bakepulver og hornsalt i litt av melet og rør det inn i smør- og melkeblandingen. Tilsett resten av melet til en god, smidig deig som er lett å kjevle.
Kjevle ut tynne, runde leiver, ca 40 cm i diameter. Stek leivene på takke. tek først bare litt på den ene siden, snu leiven og stek den andre siden gyllenbrun.
Rør smør og sukker hvitt i fyllet. Dynk leiven litt og smør på smør- og sukkerblandingen. Brett leiven dobbel og skjær opp i 6-7 jevne, pene snipper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13344)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift