Klenning fra Nord Trøndelag inneholder
272 Kalorier,
41 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Klenning fra Nord Trøndelag har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klenning fra Nord Trøndelag er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10480 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klenning fra Nord Trøndelag!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 271.76 | 7 311.81 | Kcal |
Protein | 10.51 | 282.78 | gram |
Karbohydrat | 41.31 | 1 111.46 | gram |
Kostfiber | 5.24 | 140.98 | gram |
Fett | 6.00 | 161.43 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 55.43 | gram |
Salt | 0.25 | 6.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.49 | Kr 66.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 691 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen melet, ha i salt og vann og elt alt sammen til en fin deig.
2. Kjevle ut deigen til tynne leiver, børst bort bakemelet og smør over med egg og fløte somer lett sammenopisket. Bruk en bred pensel.
3. Legg leiven i godt varm stekeovn. Snu på den av og til, slik at den ikke blir brent.
4. Ved bruk bløtes lefsene i lunket vannn. Deretter legges de i et klede med eggsiden ned. Når de er passe myke, smøres de med en blanding av godt smør, sukker og kanel. Brett hver av leivene sammen, klipp kantantene og del dem i spisser. Denne lefsen serveres med gomme til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2536)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift