Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg



Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg inneholder 94 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
18skive(r)kokt og sprengt kalvetunge tyntskåret
250grricotta, avdryppet
500grfrisk spinat renset plukket og dampet
1feddhvitløk
muskatnøtt
1dashpepper fra kvern
6stkvaktelegg




Næringsdeklarasjon for Kokt & sprengt kalvetunge med spinatkrem og vaktelspeilegg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94.10182.98Kcal
Protein9.7819.02gram
Karbohydrat1.593.09gram
Kostfiber0.911.77gram
Fett5.2010.11gram
Mettet fett2.715.27gram
Salt0.230.45gram
Pris på oppskriftenKr 18.03Kr 35.06Kroner
Hele oppskriften veier1 167 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell ricotta, spinat og hvitløk i en blender eller foodprocessor og blend det til en kremt grønlig masse.

Smak til med pepper og salt samt muskatnøtt etter smak.

Speil vakteleggene ved medium varme ca. et min. på en teflonpanne eller en blinispanne.

Anrett tre skiver kalvetunge i en vifte midt på en tallerken. Hell en teskjefulll spinatkrem på, og legg vaktelspeilegget på siden. Pynt evt. av med små finplukkede salater i forskjellige farver.

Tips:
Skallet på vaktelspeileggene er ofte bløte, så hvis du forsiktig prikker hull med en liten urtekniv, går det litt lettere. Er det første gang du prøver, så ha et par ekstra egg i reserve. Eggene kan med fordel også pocheres .

Vær forsiktig med muskatnøtten, da kremen skal være mild og blid i smaken og spinaten gjerne må tre frem

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 20243)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-19
Oppdatert dato:2005-09-19
Lesere: 2769 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger.Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger.
Denne retten har 144,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portvinsgravet kalvefilet.Portvinsgravet kalvefilet.
Denne retten har 109,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 22,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fennikelgravet kalvefilet.Fennikelgravet kalvefilet.
Denne retten har 105,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 31,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio med vintersalat.Carpaccio med vintersalat.
Denne retten har 217,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 25,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.