Kokte griselabber inneholder
201 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Kokte griselabber har ingen allergener
Kokte griselabber er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
16767 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokte griselabber!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.61 | 265.81 | Kcal |
Protein | 18.79 | 24.90 | gram |
Karbohydrat | 0.38 | 0.50 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 0.60 | gram |
Fett | 13.67 | 18.11 | gram |
Mettet fett | 3.65 | 4.84 | gram |
Salt | 0.16 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 6.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 530 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skåld labbene i kokende vann. Skrap og skyll dem godt. Del dem i to på langs. La dem ligge i kaldt vann i 2-3 døgn. Skift vann ofte.
Skrap labbene, gni dem med sitron for å få dem hvite. Legg dem i kjele og hell på kaldt vann så det dekker labbene. Kok opp. Hell vannet av, kok opp i nytt vann. Skum, tilsett salt.
La griselabbene koke under lokk på svak varme til de er helt møre. Griselabber skal kokes så meget at de lett faller fra hverandre.
Skal labbene brukes etter ett døgn, legges de i saltlake (2 ss salt pr. liter vann). Skal labbene oppbevares i lengre tid, må de legges i sterkere saltlake, f.eks. syltelake. De kan godt ligge i samme kar som sylten.
Vann dem ut før servering. Griselabber serveres på frokost- og aftensbord med sennep, syltede rødbeter og eddik.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10925)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift