Kong Haakons Hankøkake inneholder
342 Kalorier,
46 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Kong Haakons Hankøkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kong Haakons Hankøkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6135 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kong Haakons Hankøkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 341.92 | 5 098.92 | 424.91 | Kcal |
Protein | 3.87 | 57.71 | 4.81 | gram |
Karbohydrat | 45.50 | 678.52 | 56.54 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 5.97 | 0.50 | gram |
Fett | 15.96 | 238.01 | 19.83 | gram |
Mettet fett | 9.38 | 139.88 | 11.66 | gram |
Salt | 0.37 | 5.47 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.98 | Kr 44.44 | Kr 3.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 491 totalt | 1 491 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Forvarm stekeovnen til 180 C. Smør og strø en 22 cm springform.
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland i vannet, og sikt i det tørre til slutt.
Hell i formen og stek i 30-40 minutter.
Smør og melis røres hvitt. Eggeplommen has i. Rør inn hvetemelet, og tilsett melken. Gi det hele et oppkok under omrøring. Kremen må ikke koke. Avkjøl.
Spre et tykt lag med smørkrem over kaken og pynt med krokan og glasserte mandler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8870)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift