Koteletter i karryfat med eple og hvitkål inneholder
62 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Koteletter i karryfat med eple og hvitkål har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Koteletter i karryfat med eple og hvitkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3419 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Koteletter i karryfat med eple og hvitkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.62 | 335.06 | Kcal |
Protein | 7.43 | 40.40 | gram |
Karbohydrat | 4.71 | 25.61 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 7.61 | gram |
Fett | 1.14 | 6.20 | gram |
Mettet fett | 0.49 | 2.66 | gram |
Salt | 0.08 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 25.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 175 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ovnen settes på 200 gr.
Løk og hvitkål skjæres i munnstore stykker. Hvitløket snittes og has i en gryte sammen med karry, fennikel, pepper, salt og en dl. melk.
Når det er blandet, svitses hvitløk og løk oppi.
Det tilsettes 3 dl. melk mere, og det står over svak varme mens resten gjøres klart. Eplene skjæres i stykker.
Kotelettene brunes på en panne. Den siste dl. melk røres ut med maizenaen, og får et oppkok med grønnsakene i gryten. Når sausen har den rigtige konsistens, blandes eplestykkene i, og det helles i et fat.
Kotelettene legges over grønnsakene, og fatet settes i ovnen i ca. 25 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23241)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-05
Oppdatert dato:2007-01-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift