Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker. potetpurè og ribbesjy





Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy oppskrift.
Fotograf: Gilde
Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy inneholder 212 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,67kgkalvefilet

Confitert ribbe

333,3grsaltet svineribbe
3,3dlsolsikkeolje
rosmarin
timian
1dashhel sort pepper

Primørsalat

0,75stkromanesco
0,75pakkeaspargesbønner

Potetpurè

400grskrelte mandelpoteter
2dlfløte
33,3grsmør
1dashsalt
hvit pepper

Ribbe sjy

3,3dloksekraft
1,3dlrødvin
0,75stksjalottløk
0,67sssukker
0,67dlribbefett


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker. potetpurè og ribbesjy!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier212.191 653.92Kcal
Protein7.2156.20gram
Karbohydrat2.6720.81gram
Kostfiber0.413.20gram
Fett18.76146.23gram
Mettet fett5.4142.17gram
Alkohol0.43 %
Salt0.513.97gram
Pris på oppskriftenKr 12.31Kr 95.95Kroner
Hele oppskriften veier3 118 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet krydres med salt og pepper og brunes godt på alle sider i en stekepanne. Stekes i ovn på 150 grader, til en kjernetemperatur på 58 grader. Her kan det lønne seg å bruke et steketermometer. La kjøttet hvile i minst 15 minutter før det skjæres opp.
Før kjøttet skjæres opp rulles det i en blanding bestående av sprøstekt løk og brødkrumme.

Confitert ribbe
Ha ribbe, olje, urter og pepper i en kjele. Sett den inn i stekeovnen på 150 grader. La den stå i ca 2 timer, løft så ribben ut av oljen og kjøl ned. Kutt den i små strimler og stek de sprøtt i en stekepanne. Annrettes senere sammen med grønnsakene.

Primørsalat
Alle grønnsakene skrelles og kokes møre i lettsaltet vann. Løken brunes i en stekepanne med 1 ss smør.

Potetpurè
Kok opp potetene i vann, la de trekke til de er møre (mandel potet koker veldig fort i stykker, kok forsiktig). Hell av vannet, la de stå og dampe i 1 min på kokeplaten. Press potetene gjennom en fin sil. Kok opp fløte og smør og vend det sammen med potetene, smak til med salt og kvernet hvit pepper.

Ribbesjy
Fres hakket sjalottløk i en kjele, dryss på sukker og la det bli til karamell. Hell på rødvin og la det koke ned til halvparten. Ha i oksekraft og rør inn ribbefett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24764)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Lesere: 4806 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svineribbe med salat på vårens grønnsaker, potetpurè og ribbesjy.Kalvefilet med sprø skorpe og confitert svine.
Denne retten har 212,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt kalvebryst.Ovnsbakt kalvebryst.
Denne retten har 108,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek 2.Kalvestek 2.
Denne retten har 111,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt kalvefilet, bakt tomat og sellrerirot, li.Helstekt kalvefilet, bakt tomat og sellreriro.
Denne retten har 100,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvefilet med sherrysaus.Kalvefilet med sherrysaus.
Denne retten har 98,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt kalvefilet.Helstekt kalvefilet.
Denne retten har 78,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek fra Sardinia.Kalvestek fra Sardinia.
Denne retten har 80,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.