Krabbesuppe 2





Krabbesuppe 2 oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Vi brukte kongekrabbe og purrestrimler til pynt, samt litt tomatbiter i suppen. Denne tar litt tid men blir veldig fyldig. Når vi får krabbe hjemme, så renser jeg alt og fryser det i porsjonsposer. Krabbekjøtt er veldig aromatisk og setter mye smak på fiskesupper, skalldyrsupper og andre retter.

Oppskriften inneholder 157 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krabbesuppe 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkkrabbe, kokt
2sssmør
1stkgulrot
1stkløk
1kvist(er)timian
1kvist(er)persille
2dlhvitvin
Ca 1,5tssalt
2stkeggeplommer
2dlfløte
0,5tspotetmel eller maisenna
1bit(er)purre
1stkavokado


Annonse



Næringsdeklarasjon for Krabbesuppe 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157.04450.45Kcal
Protein6.4018.36gram
Karbohydrat2.356.74gram
Kostfiber1.032.95gram
Fett12.0434.54gram
Mettet fett6.4118.39gram
Alkohol1.66 %
Salt1.273.63gram
Pris på oppskriftenKr 9.35Kr 26.82Kroner
Hele oppskriften veier1 147 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens krabben og ta vare på alt kjøttet. Knus beinene i morter. Varm smør i en gryte, legg skallene i og brun dem forsiktig.

Rens, skyll og skjær gulrøtter, løk og purre i små biter. Legg det hele i gryten og la det surre med skallene i ca 10 minutter. Legg i krydderkvastene. Spe med vin og vann. La alt småkoke under lokk i ca 20 minutter. Sil kraften.

Fjern skallet på avokadoen og kjør den gjennom en hurtigmikser sammen med det røde krabbefettet og småkjøttet fra krabben. Spe med litt av den varme krabbekraften til det blir en jevn suppe. Ha alt tilbake i kokekaret, legg i det hele krabbekjøttet, varm opp suppen igjen og smak til med salt. Pisk sammen eggeplommer, potetmel og fløte, ta kokekaret av varmen og tilsett jevningen.

Server suppen med en gang den er ferdig. Ostebrød er godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13877)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-09-17
Oppdatert dato:2013-09-17
Lesere: 7364 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suppe med krabbe.Suppe med krabbe.
Denne retten har 132,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe 2.Krabbesuppe 2.
Denne retten har 157,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesuppe med butterdeiglokk.Krabbesuppe med butterdeiglokk.
Denne retten har 102,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Auberginesuppe med kongekrabbe.Auberginesuppe med kongekrabbe.
Denne retten har 84,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.Ramen med kongekrabbe og karrisuppe.
Denne retten har 121,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.