Kreolske reker inneholder
119 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kreolske reker har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kreolske reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
13024 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kreolske reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.12 | 629.49 | Kcal |
Protein | 10.01 | 52.90 | gram |
Karbohydrat | 9.79 | 51.74 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 3.22 | gram |
Fett | 4.30 | 22.72 | gram |
Mettet fett | 2.47 | 13.05 | gram |
Salt | 0.61 | 3.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.53 | Kr 29.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 114 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens rekene. Kok risen etter anvisningen på pakken. Imens finhakkes løken, paprikaen strimles, sjampinjongene skives og alt freses noen minutter i smør sammen med hvitløk og rosmarin.
Bruk gjerne en teflonbelagt traktørpanne eller gryte. Ha i tomater, chilisaus og sitronsaft. Kok i ca 10 minutter. Hell i fløten og la sausen koke noe inn.
Legg i rekene og varm opp igjen. Smak til med litt salt og tabasco. Rør inn persillen. Server med kokt ris og en enkel grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7915)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift