Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kreolske reker oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kreolske reker



Kreolske reker inneholder 119 Kalorier, 10 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Kreolske reker har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kreolske reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
750grreker med skall
4porsjon(er)ris
1stkløk, gul
1stkpaprika
200grsjampinjonger, friske
2sssmør
2feddhvitløk, presset
2krmsmuldret tørket rosmarin
1boks(er)tomater hermetiske, knuste
Ca 2sschilisaus, sterk
1sssitronsaft
1,5dlkremfløte
1dashsalt
noen dråper tabasco
2sspersille, hakket




Næringsdeklarasjon for Kreolske reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.21629.97Kcal
Protein10.0152.90gram
Karbohydrat9.7951.74gram
Kostfiber0.703.70gram
Fett4.2922.67gram
Mettet fett2.5313.37gram
Salt0.613.25gram
Pris på oppskriftenKr 5.53Kr 29.22Kroner
Hele oppskriften veier2 114 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens rekene. Kok risen etter anvisningen på pakken. Imens finhakkes løken, paprikaen strimles, sjampinjongene skives og alt freses noen minutter i smør sammen med hvitløk og rosmarin.

Bruk gjerne en teflonbelagt traktørpanne eller gryte. Ha i tomater, chilisaus og sitronsaft. Kok i ca 10 minutter. Hell i fløten og la sausen koke noe inn.

Legg i rekene og varm opp igjen. Smak til med litt salt og tabasco. Rør inn persillen. Server med kokt ris og en enkel grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7915)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 11824 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.