| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 91.75 | 478.25 | Kcal |
| Protein | 8.96 | 46.70 | gram |
| Karbohydrat | 5.63 | 29.35 | gram |
| Kostfiber | 2.34 | 12.20 | gram |
| Fett | 3.19 | 16.63 | gram |
| Mettet fett | 0.40 | 2.09 | gram |
| Salt | 0.42 | 2.19 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 10.86 | Kr 56.61 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 085 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 24,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kveite med ost og ansjosdekke.
Marit Bjørgens ovnsbakte kveite.
Ovnsbakt julekveite.
Ovnsbakt kveite med grønnsaker og potet.
Ovnsbakt kveite med glasert bacon og potetpur.
Marinert kveite 2.
Stekt Norsk Kveite med grønne bønner.
Ovnsbakt Norsk Kveite med sherry og grønnsake.
Kveite i appelsinsaus.
Ovnsbakt kveite med grønnsaker.
Kveiterullade med urter og appelsingulrøtter.
Kveite bakt i ovn med risotto og tomater.
Gudekveite ´Balder´ i champagnesaus.
Sitrusmarinert kveite med safransaus.
Kveite med chorizosalsa.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.