Fotograf:
Norges sjømatråd
Kveitesuppe 2 inneholder
44 Kalorier,
2 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kveitesuppe 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kveitesuppe 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8468 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kveitesuppe 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 44.16 | 303.04 | Kcal |
Protein | 1.82 | 12.49 | gram |
Karbohydrat | 1.64 | 11.25 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 8.92 | gram |
Fett | 3.08 | 21.14 | gram |
Mettet fett | 1.71 | 11.73 | gram |
Salt | 0.04 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.14 | Kr 28.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 745 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet.
Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, tak dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, tak dei så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1180)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift