Fotograf:
Matoppskrift.no
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus inneholder
161 Kalorier,
5 g Karbo,
15 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Peanøtter, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
32160 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.21 | 218.71 | Kcal |
Protein | 15.01 | 20.36 | gram |
Karbohydrat | 4.59 | 6.23 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 1.53 | gram |
Fett | 8.95 | 12.14 | gram |
Mettet fett | 2.29 | 3.11 | gram |
Salt | 1.38 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.58 | Kr 14.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,38 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tre kylling- og biffstrimlene inn på små grillspyd av tre eller cocktailpinner. Legg dem i et porselens-, glass-, eller plastfat (ikke metall).
Bland sammen hvitløk og soyasaus og hell over kjøttspydene. La det stå og marineres i 30 minutter.
Varm opp oljen til peanøttsausen i en klebefri stekepanne. Stek løken i 2 minutter, tilsatt karripasta og chilipulver, og la det steke forsiktig videre i 1 minutt. Tilsett peanøttsmør og melk, og la det hele bli gjennomvarmt. Hell sausen over i en serveringsskål.
Legg kjøttspydene under en forvarmet grill og la dem steke 4-5 minutter. Vend av og til. Legg spydene på et serveringsfat og server med peanøttsausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5821)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift