Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Til fajitas serveres alltid tortillaene for seg, slik at folk selv kan forsyne seg med kjøtt.
Lag bakt løksalat: Skrell løken slik at den holder seg hel og del den i fire tykke skriver på tvers. Brenn den ene siden på løkskivene i en tørr panne til den er mørk brun. Legg skivene i en langpanne og krydre med litt salt og pepper og dynk over halvparten av olivenoljen. Bak i ovnen på 180 grader i 12 min. Klem lett på skivene slik at de går fra hverandre i ringer og ha i en bolle med resten av oljen og finhakket persille. Smak til med salt og pepper hvis det trengs.
Lag guacamole: Knus alle ingrediensene sammen til en grov masse med gaffel. Smak til med salt og pepper. Ønsker du den virkelig sterk, ha i frøene fra chilien.
Del entrecôten i cm-tykke skiver, krydre dem med tacokrydder og salt, og brun dem godt på hver side i litt matolje på høy varme. Skru ned varmen og stek ½ minutt på hver side. Trekk pannen til side og la skivene hvile litt. Del dem så i strimler og server fra stekepannen sammen med den bakte løksalaten.
Ha salsa, guacamole og god revet ost i egne skåler.
Server fajitasen med salsa, guacomole, revet ost, strimlet paprika og salat.
Tips: Du kan også tilsette andre grønnsaker som du liker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32537)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2016-09-10
Oppdatert dato:2016-09-10