Fotograf:
Matprat.no
Biff med løk og bakte poteter inneholder
79 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Biff med løk og bakte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff med løk og bakte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12718 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff med løk og bakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.78 | 503.35 | Kcal |
Protein | 8.07 | 51.56 | gram |
Karbohydrat | 6.78 | 43.32 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 6.71 | gram |
Fett | 1.92 | 12.27 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 5.11 | gram |
Salt | 11.21 | 71.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.13 | Kr 58.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 556 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Krydre biffene med salt og pepper. Stek dem i panna på medium sterk varme i 3 minutter på hver side. La dem hvile et par minutter før servering.
2. Rens løken, og skjær den i strimler, eller ringer. Varm smør i panna, og la løken steke til den blir lett gyllen. Dryss over sukker og la det karamellisere lett før du tilsetter eplecidereddik. Smak til med salt og pepper.
3. Vend cherrytomatene i olje, salt, pepper, og hakket timian. Legg dem i en ildfast form, og bak dem i ovnen på 200°C i 15 minutter. Serveres enten lune eller varme.
4. Ha grovt havsalt i en ildfast form. Legg i
hele poteter og hvitløk. Bak i ovnen ved 200°C i ca. 50 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18604)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-19
Oppdatert dato:2004-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift