Kylling og grønnsaker i wok inneholder
156 Kalorier,
20 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kylling og grønnsaker i wok har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Peanøtter, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling og grønnsaker i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7123 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling og grønnsaker i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 156.19 | 398.48 | Kcal |
Protein | 8.75 | 22.32 | gram |
Karbohydrat | 19.94 | 50.87 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 3.14 | gram |
Fett | 4.33 | 11.05 | gram |
Mettet fett | 0.72 | 1.84 | gram |
Salt | 0.33 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.64 | Kr 14.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 021 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær sitronskallet i tynne strimler. Skrell og hakk ingefær og hvitløk. Varm oljen i stekepanne eller wok over sterk varme. Ha i sitronskall, ingefær og hvitløk og brun det under omrøring i 30 sekunder.
Tilsett kylling og fres under omrøring i ca 2 minutter. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 4-5 minutter til kyllingen er stekt og grønnsakene er møre.
Rør til slutt inn Oyster sauce, sukker, peanøtter, salt og pepper og la det frese 1 minutt til slik at det blandes godt. Serveres omgående pyntet med koriander, sammen med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12096)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift