Kyllingboller i krydret tomatsaus inneholder
132 Kalorier,
15 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingboller i krydret tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingboller i krydret tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
19998 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingboller i krydret tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.34 | 550.53 | Kcal |
Protein | 8.15 | 33.90 | gram |
Karbohydrat | 14.87 | 61.86 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 6.61 | gram |
Fett | 4.12 | 17.14 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 3.83 | gram |
Salt | 0.10 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.59 | Kr 14.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 832 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør kyllingfarsen med hvitløk, persille og krydder. Form til 10 - 12 boller. Varm opp oljen i en panne og stek bollene til gylne alle veier. Ta dem opp. Ha løkhakk og hvitløk i pannen og stek det mykt og lett gyllent. Tilsett tomater, purè og krydre lett. Ha bollene tilbake i pannen og la det trekke ca. 10 minutter over svak varme.
Imens kokes pasta som angitt på pakningen. La det renne godt av. Bland pasta og kjøttbollesaus og server det rykende varmt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19992)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-23
Oppdatert dato:2005-08-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift