Kyllingfilet med hvitvinsdampede neper inneholder
114 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med hvitvinsdampede neper har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med hvitvinsdampede neper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4046 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med hvitvinsdampede neper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.08 | 433.10 | Kcal |
Protein | 13.80 | 52.39 | gram |
Karbohydrat | 1.67 | 6.34 | gram |
Kostfiber | 0.35 | 1.33 | gram |
Fett | 4.26 | 16.17 | gram |
Mettet fett | 2.18 | 8.28 | gram |
Alkohol | 1.88 % | | | |
Salt | 0.10 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.97 | Kr 45.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 519 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og skjær nepene i skiver. Kok dem i hvitvin sammen med pepperkorn og hakket basilikum. Nepene skal være så vidt møre. Hold nepene varme.
Stek kyllingfiletene 3-4 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter. Sil hvitvinssjyen og jevn den med hvetemel. Tilsett fløte og la sausen koke 3-4 minutter. Smak den til med salt og pepper. Poteter er godt tilbehør til denne retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968167)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift