Kyllingfilet med karri og banan inneholder
112 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med karri og banan har ingen allergener
Kyllingfilet med karri og banan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med karri og banan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.90 | 464.39 | Kcal |
Protein | 10.01 | 41.54 | gram |
Karbohydrat | 13.78 | 57.19 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 3.74 | gram |
Fett | 1.66 | 6.89 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 1.37 | gram |
Salt | 0.15 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.12 | Kr 25.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 660 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En nydelig kyllingrett som passer hele året. karri og banan er noe uvanlig, men passer godt sammen med kylling.
Skjær paprika og squash i terninger. Ha olje i en teflonpanne og fres grønnsakene. Legg grønnsakene til side. Hell buljong i pannen og legg i kyllingbrystfiletene. La filetene steke/koke i 10-12 minutter under lokk. Krydre med salt og pepper.
Skrell bananene og skjær dem i skiver. Legg bananene sammen med squash og paprika i pannen. Krydre med karri og la det koke i fem minutter til. Serveres med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5 poeng fra 5 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 789)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Lesere:
10419 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift