Kyllinggryte fra Cornwall inneholder
88 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllinggryte fra Cornwall har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinggryte fra Cornwall er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3070 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinggryte fra Cornwall!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.84 | 674.72 | Kcal |
Protein | 8.37 | 64.29 | gram |
Karbohydrat | 3.68 | 28.27 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 7.76 | gram |
Fett | 4.18 | 32.11 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 14.90 | gram |
Salt | 3.88 | 29.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.15 | Kr 47.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 073 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kyllngen i fire eller åtte stykker. Tørk dem godt med papir. Vend stykkene i blanding av mel, salt og krydder, og stek dem gylne i smør.
Skrell og brun løken. Skjær kålen i tynne båter, gulrøttene i staver. Legg kjøtt og grønnsaker lagvis i kjele eller ildfast form med lokk. Hell på buljong, sett på lokket og la alt trekke ved svak varme ca. 40 minutter eller i ovn ved 180 °C ca. 50 minutter.
Brun pølsene i biter og legg dem på idet retten serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968194)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift