Fotograf:
Kylling.noEr du klar for noe nytt på grillen? Fyll kyllinglår med ost, soltørkede tomater og basilikum, da vel. Server med couscous. Oppskriften inneholder
220 Kalorier,
12 g Karbo,
14 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinglår fylt med kremost, soltørkede tomater og basilikum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinglår fylt med kremost. soltørkede tomater og basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 219.73 | 603.16 | Kcal |
Protein | 13.53 | 37.14 | gram |
Karbohydrat | 11.77 | 32.31 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 3.21 | gram |
Fett | 12.91 | 35.44 | gram |
Mettet fett | 4.37 | 12.00 | gram |
Salt | 0.30 | 0.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.24 | Kr 19.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 098 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker. Gni filetene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.
Server med sitron og basilikum-couscous. Vinaigrette smaker godt til.
Sitron og basilikum-couscous
Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland inn sitronsaft og -skall og hakket basilikum og bland lett med en gaffel. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25257)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2008-11-11
Lesere:
3536 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift