Skjær laks i biter og sjekk for bein.
Kok ris etter anvisning på pakken, men uten salt.
Del brokkoli i små biter og kok møre i usaltet vann under lokk, ca. 8 minutter.
Ha laks og erter i kasserollen de siste 3-4 minuttene, og la trekke.
Hell av kokevannet i en skål, og ha i ris og olivenolje i kasserollen.
Spe på med litt av kokevannet, og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens.
Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 34620)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Barnemat Innlagt dato:2019-04-03
Oppdatert dato:2019-04-03