Fotograf:
Norges sjømatrådLakseburgere med chilikrem og paprikaris inneholder
219 Kalorier,
13 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Lakseburgere med chilikrem og paprikaris har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lakseburgere med chilikrem og paprikaris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lakseburgere med chilikrem og paprikaris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 219.25 | 807.39 | Kcal |
Protein | 9.93 | 36.57 | gram |
Karbohydrat | 13.20 | 48.61 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 2.17 | gram |
Fett | 13.95 | 51.37 | gram |
Mettet fett | 5.85 | 21.54 | gram |
Salt | 0.18 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.43 | Kr 42.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 473 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær laksefileten i små terninger og hakk dem en ekstra runde med kniven.
Bland inn salt og pepper og form fire burgere. Stek i varm panne 3 – 4 minutter på hver side. Snu dem forsiktig.
Kok hurtigris, tilsett paprikaterninger rett før risen er ferdig, bland godt så paprikaterningene blir varme.
Rør sammen cremè fraîche med chilisausen.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23424)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-11
Oppdatert dato:2007-02-11
Lesere:
3001 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift