Fotograf:
Norges sjømatråd
Skinnstekt laks med salsa verde inneholder
239 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Skinnstekt laks med salsa verde har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinnstekt laks med salsa verde er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4159 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinnstekt laks med salsa verde!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 239.19 | 1 183.75 | Kcal |
Protein | 8.07 | 39.94 | gram |
Karbohydrat | 3.04 | 15.04 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 5.10 | gram |
Fett | 21.41 | 105.96 | gram |
Mettet fett | 5.70 | 28.21 | gram |
Salt | 0.68 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.65 | Kr 52.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 980 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Salsa verde:
Kjør ingrediensene til salsaen i en foodprosessor til en grov masse.
Polenta:
Kok opp kyllingbuljong med salt og smør i en kjele. Tilsett polentagryn. Rør godt. La småkoke i ca. 25 minutter med lokk. Rør ofte. Tilsett Parmesan ost og rør godt inn. Smak til med salt og pepper. Ha polentaen i en rund eller firkantet form, slik at høyden på polentaen blir ca. 2 cm. Avkjøl og skjær i ønsket form og størrelse.
Skrap laksefileten fri for skjell og del den i 4 stykker. Dryss over salt og pepper. Stek laksen på middels varme med skinnsiden ned i ca. 4 minutter. Ta den av varmen og la den hvile med skinnsiden opp. Stek sopp og løk i samme panne, dryss over salt og pepper. Stek polentaen i en middels varm panne i litt olivenolje til den er gyllen brun.
Server laksen med polenta og Salsa Verde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23385)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-11
Oppdatert dato:2007-02-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift