Fotograf:
Vita Hjertego
Lettstekt lakseburger med gressløk inneholder
223 Kalorier,
8 g Karbo,
16 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Lettstekt lakseburger med gressløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettstekt lakseburger med gressløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5238 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettstekt lakseburger med gressløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 223.14 | 662.61 | Kcal |
Protein | 15.85 | 47.07 | gram |
Karbohydrat | 7.80 | 23.16 | gram |
Kostfiber | 3.25 | 9.65 | gram |
Fett | 13.56 | 40.27 | gram |
Mettet fett | 2.15 | 6.38 | gram |
Salt | 0.19 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.52 | Kr 43.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 188 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen sukkererter, rødløk, sesamfrø, olje, balsamicoeddik, salt og pepper til en salat.
Grøvhakk laksefileten og bland den med gressløk. Del dette i fire burgere, og stek dette i en panne med flytende Vita hjertego’ margarin til burgerne er gyldne.
Del rundstykkene i to. Legg på salat og lakseburger på den ene halvdelen av rundstykket. Topp med salatblandingen, og legg på den andre halvparten av rundstykket. Bon apétit!
Du kan gjerne smøre Vita Pro.aktiv lettmargarin på rundstykket.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24315)
Tilberedningstid:
15 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-24
Oppdatert dato:2007-09-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift