Laksefilet på indisk vis inneholder
180 Kalorier,
10 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Laksefilet på indisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksefilet på indisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4347 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksefilet på indisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.81 | 858.37 | Kcal |
Protein | 12.00 | 57.29 | gram |
Karbohydrat | 10.40 | 49.65 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 5.87 | gram |
Fett | 9.75 | 46.54 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 8.31 | gram |
Salt | 0.06 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.04 | Kr 62.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 910 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern alt skinn og ben fra fisken, skjær den i store stykker, og legg den i en skål.
Åpne kardemomme kapslene og knus frøene i en morter.
Rør det sammen med koriander, limesaft/skall, hvitløk, ingefær, chili, salt, pepper og vårløk.
Hell det over fisken og rør forsiktig i sammen.
Legg laurbærbladene mellom stykkene, og mariner i 3-4 timer.
Varm oljen i en wok. Tilsett fisken med marinaden. Surr forsiktig så det ikke går i stykker.
Stek til fisken er gjennomstekt og tilsett tomater. Varmes i ca 1 minutt.
Serveres på ett fat med limebåter som pynt. Presses over av gjestene.
Ris og evt nan brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967074)
Kategori:
Wok
Land:
India
Innlagt dato:2002-04-04
Oppdatert dato:2002-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift