Lange med tomater og oliven



Lange med tomater og oliven oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Gryte med lange med middelhavssmak. Vi brukte lange, men oppskriften skulle opprinnelig bruke sverdfisk. Ved siden av brukte vi ris, men for eksempel små krydderstekte poteter hadde nok passet fint.
Lange er og min egen favorittfisk. Den er fastere enn torsk og minner litt om kveite i konsistens og smak. Men ikke så dyr.


Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lange med tomater og oliven er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3394 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grlangefilet
2ssrapsolje
1stkløk finhakket
1stang(stenger)selleri finhakket
100grsorte oliven
450grtomater, gjerne cherry hakket
3sskapers
1dashsalt og pepper
1håndfull(er)persille til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Lange med tomater og oliven med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier78.04275.09Kcal
Protein8.0428.34gram
Karbohydrat1.645.78gram
Kostfiber1.033.63gram
Fett4.1414.59gram
Mettet fett0.461.62gram
Salt0.863.05gram
Pris på oppskriftenKr 9.90Kr 34.90Kr .-
Hele oppskriften veier1 410 totalt353 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo8,4 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bruk en stor og dyp stekepanne. Varm opp oljen og surr løk og selleri i 5 minutter til de er myke. Imens grovhakker du halvparten av olivenene. Hell alle olivenene, tomater og kapers i panna og smak til med litt salt og pepper.
La dette stå å småputre i 15 minutter.

Del langefileten opp i 4 store biter og legg den i panna. Legg på lokk og la det surre i 10 minutter, snu fisken forsiktig og la surre ekstra 10 minutter.

Server med dryss av bladpersille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Pettersen
(Intern: 33819)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2018-03-30
Oppdatert dato:2018-03-30


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lange med tomater og oliven.Lange med tomater og oliven.
Denne retten har 78,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris.Marinert lange med koriandersalsa og fullkorn.
Denne retten har 153,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt lange med pak choy.Stekt lange med pak choy.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lange på en seng av blomkålris.Ovnsbakt lange på en seng av blomkålris.
Denne retten har 85,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.