Fotograf:Rosemarie Pettersen Lange er en fisk som er fast og smakfull. Ikke så vanlig, men verd å vente på. Blomkålris er en god variant av grønnsaker og smaker godt med løk og ost.
Fisken
Rens og del i severingsstykker.
Varm olje i en panne. Brun fisken på begge sider. Krydre og skru ned varmen. La den bli gjennomstekt under lokk.
Blomkålris
Rens kålen og riv den på ett grovt rivjern. Bland den med sitronsaft.
Ha rapsolje i en stekepanne, stek løken blank først, ha i blomkål og stek den blank/gyllen på medium varme i 4-5 minutter.
Rør sammen med hakket persille og ostene.
Servering
Legg en klatt blomkålris på tallerkenen. Så fisken over, 1 ss smeltet smør og gule cherrytomater delt i 2 ved siden av. Andre grønnsaker kan og brukes selvfølgelig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34702)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2019-07-28
Oppdatert dato:2019-07-28