Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris





Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Her har du en oppskrift som setter smaksløkene i høyspenn. Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris er eksotisk, smakfullt og enklere enn du tror!

Oppskriften inneholder 178 Kalorier, 11 g Karbo, 8 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
700grlangefilet, uten skinn og bein
2feddhvitløk
1dlolivenolje
1sskarri
2tschilisaus
1dashsalt og pepper
1ssolivenolje

Salsa

1stkrød chili
1stklime
1bunt(er)koriander, frisk
2feddhvitløk
1dlolivenolje

Tilbehør

2feddhvitløk
1stkbrokkoli
2ssolivenolje
2dlhønsebuljong
0,5ssmaisennamel
1dashsalt og pepper
1dlpersille, frisk
4porsjon(er)ris, fullkorn


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178.12874.97Kcal
Protein8.2340.43gram
Karbohydrat10.5751.92gram
Kostfiber1.426.98gram
Fett11.1254.62gram
Mettet fett1.597.81gram
Salt0.281.37gram
Pris på oppskriftenKr 8.68Kr 42.64Kroner
Hele oppskriften veier1 965 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær lange i serveringsstykker.
Finhakk hvitløk og bland det sammen med olivenolje, karri og chilisaus.
Mariner fisken i blandingen i minimum 30 minutter.
Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i olivenolje på middels sterk varme, i 3 minutter på hver side.

Salsa
Fjern stilk og frø fra chili, og press saften av lime.
Kjør alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser, og sett til side.

Tilbehør
Finhakk hvitløk og del brokkoli i buketter.
Fres det i olivenolje i en kasserolle til brokkolien så vidt er blitt mør.
Tilsett hønsebuljong og gi det et oppkok.
Smak til kraften med salt og pepper, og la det koke i 1 minutt.
Bland maisennamel i kaldt vann og rør det inn i kraften.
Dryss persille over før servering.
Server lange med koriandersalsa, grønnsaker og fullkornsris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32972)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2017-04-16
Oppdatert dato:2019-03-30
Lesere: 672 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lange med tomater og oliven.Lange med tomater og oliven.
Denne retten har 78,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris.Marinert lange med koriandersalsa og fullkorn.
Denne retten har 178,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.