Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stekt lange med pak choy oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Stekt lange med pak choy



Stekt lange med pak choy oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Lange er en torskefisk som er bare nydelig. Den er mer fast i fisken og passer til de fleste retter hvor torsk er involvert. Som regel er den og billigere enn torsken.

Oppskriften inneholder 116 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt lange med pak choy er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grlangefilet, 4 stk
1ssrapsolje
1sssmør vanlig
1dashsalt og pepper
3sshvetemel

Tilbehør

2stkpak choy
1stksitron
2stkrøde paprika i strimler
4porsjon(er)ris
1håndfull(er)persille

Saus

2stkfiskebuljongterninger
2sssmør vanlig
3dlfløte
3dlcreme fraiche
0,25stkfinhakket paprika
0,5stksitron
1dashsalt og pepper




Kalorier og næringsinnhold i Stekt lange med pak choy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier116.071 060.31Kcal
Protein5.6251.34gram
Karbohydrat6.3858.28gram
Kostfiber0.787.13gram
Fett7.3967.51gram
Mettet fett4.4240.38gram
Salt0.292.64gram
Pris på oppskriftenKr 9.11Kr 83.22Kr .-
Hele oppskriften veier3 654 totalt914 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Pak choy kokes raskt i vann til de er myke. Deles så i 2 på langs. Paprika strimles. Før du steker fisken, steker du fort paprika og pakchoyen litt på hver side. Vi hadde og sitronen i stekepanna mest som ett forsøk.

Fiskefiletene renses totalt for bein, men skinnet skal sitte på om det er skinn. Bruk filetbiter som har bra tykkelse, og som er jevn i størrelsen. Ha mel, salt og pepper i en plastpose. Ha stykkene i posen og vend godt. Smalt olje og smør i panna. Stek over middels varme i noen få min. etter fiskens tykkelse. Skinnsiden stekes først. Når begge sider er stekt legges fisken på ett fat og før servering dryppes med sitronsaft.

Saus:
Smelt smør og fiskebuljongterninger. Tilsett fløte og ha i paprika.
Ha i creme fraiche. La sausen koke i 15 min. Skvis sitron i sausen, og smak til med salt og pepper.

Server med saus, pakchoy, paprika og ris. Husk persilledusken:), eller persilledryss.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Pettersen
(Intern: 35111)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2020-05-31
Oppdatert dato:2020-05-31
Lesere: 294 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt lange med pak choy.Stekt lange med pak choy.
Denne retten har 116,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lange med tomater og oliven.Lange med tomater og oliven.
Denne retten har 78,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris.Marinert lange med koriandersalsa og fullkorn.
Denne retten har 153,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lange på en seng av blomkålris.Ovnsbakt lange på en seng av blomkålris.
Denne retten har 86,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.