Lappebiff av reinsdyr inneholder
133 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Lappebiff av reinsdyr har ingen allergener
Lappebiff av reinsdyr er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12623 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lappebiff av reinsdyr!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.51 | 430.72 | Kcal |
Protein | 13.08 | 42.52 | gram |
Karbohydrat | 1.76 | 5.72 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 2.02 | gram |
Fett | 7.99 | 25.97 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 10.14 | gram |
Salt | 0.46 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.07 | Kr 42.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skav opp kjøttet, skjær bacon i tynne skiver. Ta bort fettet.
Løken skjæres i skiver. Kle en jerngryte med flesket i bunnen og litt opp på sidene. Legg løk og kjøtt lagvis med resten av baconet. Strø pepper mellom lagene.
Sett på varmen og la den trekke på svak varme i 2-3 timer. Skal surre i sitt eget fett. Pass på.
Evt smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2899)
Tilberedningstid:
180 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift