Lefse fra Budalen inneholder
274 Kalorier,
41 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Lefse fra Budalen har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefse fra Budalen er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7020 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lefse fra Budalen med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 273.81 | 15 074.61 | 150.75 | Kcal |
Protein | 6.12 | 336.94 | 3.37 | gram |
Karbohydrat | 40.65 | 2 237.99 | 22.38 | gram |
Kostfiber | 2.82 | 155.26 | 1.55 | gram |
Fett | 9.01 | 496.05 | 4.96 | gram |
Mettet fett | 5.39 | 296.75 | 2.97 | gram |
Salt | 0.18 | 9.75 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.95 | Kr 107.36 | Kr 1.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 5 506 totalt | 5 506 pr porsj | 55 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 100
lefser
Smelt smøret, ha i sirup og rør inn kulturmelken. Ha i mel og bakepulver. Bak ut i tynne leiver og stek raskt på takke. Smør med smør og sukker.
Det spesielle med Krinalefsa er mønsteret. Har man ikke krine kan man bruke gaffel. Man drar først gaffelen fra venstre til høyre. Så lager man noen streker litt på skrå med gaffelen. Slik fortsetter man hele veien. Her er en deig til 100 lefser:
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13018)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift