Fotograf:Matprat.no Pasta og kjøttdeig i alle former er populær hverdagsmat! Her er en kjapp versjon som lett kan varieres ut fra hva du har av salatingredisenser.
Oppskriften inneholder 232 Kalorier, 11 g Karbo, 11 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen på god varme i stekepanne. Krydre med salt og kvernet pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann og la den renne godt av.
Bland pesto, pinjekjerner, grovrevet ruccula og tynne skiver med rødløk sammen med pasta og kjøttdeig.
Server gjerne med brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 35965)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2021-10-13
Oppdatert dato:2021-10-13