Maccheroncini allo speck (Kort pasta med røkt skin inneholder
194 Kalorier,
29 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Maccheroncini allo speck (Kort pasta med røkt skin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maccheroncini allo speck (Kort pasta med røkt skin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Maccheroncini allo speck (Kort pasta med røkt skin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.66 | 452.05 | Kcal |
Protein | 7.39 | 17.25 | gram |
Karbohydrat | 28.74 | 67.09 | gram |
Kostfiber | 2.79 | 6.51 | gram |
Fett | 4.84 | 11.30 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 2.08 | gram |
Salt | 0.66 | 1.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.36 | Kr 10.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 934 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Vask betene og separer de grønne bladene fra de hvite stilkene. Kutt stilkene i tynne strimler, kutt langs stilken. Legg disse til siden.
Kok de grønne bladene i kokende, saltet vann ( som du senere skal bruke til å koke pasta i). La et småkoke i 3-4 minutter før du tar ut beten med en sil. Tilsett to skjefuller oliven olje og noen skjeer av det saltede vannet du brukte til å koke betene til å koke grønnsakene og visp blandingen til du får en tykk men flytende saus. Tilsett pecorino ost og smak til med salt.
Kutt opp skinken i strimler. Så varmer du en skjefull oliven olje i en teflon stekepanne. Tilsett feddene med løk og de hvite bete stilkene. Stek ingrediensene lett så de blir stekt og sprø. Smak til med salt. Kok pastaen i vannet du tideligere brukte til å koke bete bladene i og la vannet renne av. Når du har gjort det tilsett den grønne sausen til pastaen og til sist tilsett de lett stekte hvite stilkene kokt med røkt skinke.
Sendt inn av
klinisk ernæringsfusiolog Mrs. Claudia Contegiacomo
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1554)
Kategori:
Forrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-15
Oppdatert dato:2002-09-15
Lesere:
2782 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift