Mandelkake de luxe (Troika-kake) inneholder
373 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Mandelkake de luxe (Troika-kake) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelkake de luxe (Troika-kake) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 11 lesere
Lesere:
27534 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Mandelkake de luxe (Troika-kake) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 373.17 | 6 911.11 | 575.93 | Kcal |
Protein | 6.79 | 125.75 | 10.48 | gram |
Karbohydrat | 35.26 | 653.02 | 54.42 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 43.71 | 3.64 | gram |
Fett | 22.25 | 412.07 | 34.34 | gram |
Mettet fett | 7.07 | 130.94 | 10.91 | gram |
Salt | 0.13 | 2.41 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 74.08 | Kr 6.17 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 852 totalt | 1 852 pr porsj | 154 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk eggehvitene stive og rør i mandler og melis. Stekes ved 170 g i ca 30 min. i 26 cm form m/ bakepapir.
Trøffelkrem:
Kok melis og vann til litt seig masse (ca 8 min.) og avkjøl. Pisk eggeplommer, tilsett melismassen i en tynn stråle mens du pisker godt. Rør inn smøret i små biter, til slutt kakao.
Smør kremen på den avkjølte bunnen. Sett på kakeformringen. Ha så på gele som har begynt å stivne. La den stivne helt. Kjevl marsipan til en tynn leiv, som legges over geleen og på sidene, formes glatt og fin. Smelt sjokolade/feitt, som avkjøles litt og fordeles jevnt over marsipanlokket.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde:
Karin S
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1367)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift