Marinert blåskjell med hollandaise inneholder
337 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Marinert blåskjell med hollandaise har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert blåskjell med hollandaise er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert blåskjell med hollandaise!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 336.91 | 568.51 | Kcal |
Protein | 8.85 | 14.93 | gram |
Karbohydrat | 0.87 | 1.47 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.34 | gram |
Fett | 33.07 | 55.80 | gram |
Mettet fett | 16.78 | 28.32 | gram |
Salt | 0.69 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.86 | Kr 13.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 675 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,03 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell væsken fra blåskjellene i en gryte og la den koke inn til omtrent halvparten.
Bland i en bolle: Eddik, olje, hvitløk, salt, pepper, persille og purre. Legg blåskjellene i marinaden og la bollen stå kaldt ca 6 timer.
Bland eggeplommene med innkokt væske fra blåskjellene og hvitpepper. La blandingen tykne i vannbad under kraftig visping. Pass på at ikke temperaturen blir høyere enn 60 C, ellers kan sausen skjære seg.
Tilsett smeltet eller mykt smør i små porsjoner, visp hele tiden.
Drypp i en anelse vann hvis sausen ser ut til å bli altfor tykk.
Smak sausen til med sitron og hold den varm i vannbadet.
Bland inn kremen like før servering.
Legg blåskjellene på små tallerkener, hell over sausen og strø på litt finklippet persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2564 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7740)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift